Társadalmi felelősségvállalás

A kialakult helyzetre való tekintettel – mely sajnálatos módon igen sok embert érint – rengetegen veszítették el munkájukat, megélhetésüket rövid időn belül. Ezért lehetőség nyílik 2020. április 6- tól visszavonásig skype-on/ viberen/ messengeren keresztül történő kineziológiai tanácsadásra. Pontosan azért, hogy azoknak a kedves ismerőseimnek, akik már jártak nálam kezelésen, és anyagi vagy más okból kifolyólag nem tudnak résztvenni személyesen kinezilógiai oldáson, ily módon tudjak segíteni  feldolgozni a stresszt, vagy bármilyen kialakult, meglévő nehéz élethelyzetet. Az időpontfoglalás az online felületen bizonytalan ideig szünetel. Így aki szeretné a tanácsadást igénybe venni, kérem, hogy telefonon jelezze nekem, és megbeszélünk egy megfelő időpontot.

A skype-os tanácsadás időtartalma maximum 1 óra. Nincs meghatározott díjszabása – azon ismerőseim esetében, akik már jártak nálam kezelésen. Mindenki önkéntes alapon annyit ad, amennyit tud vagy megfelőnek gondol.

Az önkéntes skype- os hozzájárulásokat a következő OTP-s számlaszámra lehet utalni: 11773030-13242291

 

Természetesen, aki még nem járt kezelésen, és szeretné kipróbálni vagy segítségre van szüksége, őket is várom szeretettel. Ez esetben az online tanácsadás alkalmanként 10.000 Ft.

 

 

A kijárási korlátozásról

2020. március 28-tól április 11-ig életbe lépő kijárási korlátozással kapcsolatos 71/2020. (márc.27.) kormányrendelet 4. § C bekezdése értelmében a kineziológiai kezeléseket – mivel hivatalosan is egészségügyi ellátásnak minősül, a korlátozás ideje alatt is – a megszokott módon és helyszínen igénybe lehet venni,  előzetes telefonos bejelentkezés alapján.

 

Gyerektanfolyam online!

Egyéni gyerektanfolyam elvégzésére – most már skype-on is – lehetőség van, mellyel csökkenthető a stressz, fokozható a tanulás intenzitása.  Részletes leírás a „gyerektanfolyam” fülecskére kattintva.

A gyerektanfolyamhoz szükséges jegyzetet és kártyacsomagot előzetes megbeszélés szerint postai úton tudom biztosítani.

Minden kedves érdeklődőt várok szeretettel! 🙂