Az én történetem

Mindig is érdekelt, hogy egy problémának mi az oka, honnan ered, vajon miért alakult ki. 

Hosszú keresgélés után, végül saját tapasztalataim vezettek rá az útra, amivel rátaláltam a kineziológiára. Eleinte azzal a szándékkal kezdtem el jómagam is kineziológushoz járni, hogy közvetlen környezetemen, saját családtagjaimnak segítsek. 

Mindeközben megéltem valamit, amiről nem tudtam, hogy valójában mi is az.   Az utolsó pillanatban kezdtem el ezzel foglalkozni, akkor, amikor már minden összeomlott és feladtam.  Pánikbeteg voltam.

 

 Ott jött a felismerés, hogy  talán még van egy utolsó remény,  hogy megpróbálhatnám ezt a betegséget megérteni és ebből meggyógyulni gyógyszerek nélkül, csupán a kineziológia eszköztárával. Veszteni valóm már nem volt.

 

Elkezdtem ezen az úton haladni. Sorra göngyölítettük fel azokat a múltbeli traumákat – rég elfeledettnek hitt vagy elnyomott, megoldatlan ügyeimet, melyek következményei voltak saját jelenemnek.  Végeláthatatlannak tűnő problémák egymásra rétegződése, amit jól eltemettem és amiről azt gondoltam, hogy ha régen volt akkor már nincs is.

Szépen haladtunk lépésről-lépésre. Napról-napra  láthattam és tapasztalhattam a pozitív eredményt, hogy mennyire kíméletes és szelíd módszer, mégis mennyire mélységeket érintő, átfogó,  és teljes. Persze közben –az úton – rengeteget tanultam, tapasztalatokat szereztem. Elkezdtem felépíteni újból – nulláról – saját magamat.

Csodálatos volt  érezni, hogy kizárólag a kineziológia segítségével tényleg JOBBAN VAGYOK!!! Már akkor elkezdtem bújni az e  témájú könyveket, szépen lassan, teljes világképem is átalakult.  Már tudtam, hogy a kineziológia egy csoda. Így jutottam el az első ilyen tanfolyamra…

 

Akkor számtalan felismerés közepette jöttem rá, nem véletlen, hogy nekem   – mindezeken  keresztül kellett mennem. Most már tudom, nem csak annak a sok-sok embernek szeretnék segíteni a kineziológiával, akik hasonló cipőben járnak, hasonló problémákkal küzdenek, hanem minden olyan embernek, aki szeretne jobb és boldogabb, teljes életet élni, akikben megérett a változás utáni igény és javítani szeretnének saját életükön. 

 

A saját bőrömön tapasztaltam meg azt az óriási változást, javulást, hogy a kineziológia segítségével honnan hova lehet eljutni. Hogy a legmélyebb, legsötétebb gödörből is van kiút, hogy a kineziológia mire képes.

 

A kineziológia mellett családállítás módszerével is foglalkozom, melynek szintén sokat köszönhetek. Minden alkalommal hatékonyan segít feltárni és megoldani azokat a transzgenerációs mintákat, melyeket tudattalanul felmenőinktől vittünk tovább. 

 

Sok minden múlik rajtunk, viszont olyan is van, hogy nem ébredünk rá, hogy lehet és kell is segítséget kérni, ha valamivel nem boldogunk.

Mert a gyógyulás ott kezdődik, hogy bevalljuk magunknak, ha valami nem jó, felismerjük és segítséget kérünk.

Mindannyian megérdemeljük a boldogságot. Te is!

Gyere el és tapasztald meg, szeretettel várlak.

 

 

Bejelentkezés:

Mobil: 06-30-922-00-12

Email: elterzsu@gmail.com