Az oldás menete

 

A kineziológiai kezelést „oldásnak”  hívjuk (stresszoldásból), ami – két ember közötti interakcióval veszi kezdetét. Itt elmesélem a kliensnek, mi fog történni az oldás alatt, mire számíthat. 

 

Az oldás során, mindkét karon izomteszteléssel megkeressük azokat az életkorokat, amik összefüggésben vannak a  jelenlegi problémával. Speciális korrekciók segítségével az ügyön levő negatív érzelmet semlegesítjük, így helyreállítható az egyensúly. 

Az oldás hatására a kliens megszabadul az őt ért negatív stresszhelyzet hatásaitól – haragtól, dühtől, félelmektől stb. – mely az aktuális problémát kiváltó, negatív érzelmeket megszünteti. Ezzel a technikával egészen a probléma gyökereihez nyúlunk vissza, nem tünetet kezelünk. Az oldással, mindezek mellett az energetikai egyensúlyt is helyre állítjuk. Ennek hatására beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa, visszanyerjük a jelenben a választás tudatosságát. 

A kineziológiai oldás egy rendkívül kíméletes és hatékony módszer, ami nem kényszerít  arra, hogy az elszenvedett traumát újból átéljük.  Holisztikus, tehát egyaránt hat a test-lélek-szellem egységére, a maga teljességében, egészében szemléli azt.

A kezelés során a kineziológus és kliens – aki aktív része a gyógyulásnak – egyenrangú félként vesznek részt.